foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: Arcam A49 integrált erősítő

Az Arcam bemutatta az A49 típusú sztereó integrált erősítőjét, mely a jelenlegi zászlóshajója is a cégnek, ebben a kategóriában. A jövevény márciusban lesz elérhető a C49-es előerősítővel, és P49-es végerősítővel – ezekkel a minden idők legjobb hangú erősítő sorozatát akarták megépíteni, nyilatkozta Peter Kuell, a cég vezető mérnöke. Mindhárom modellre igaz a brit tervezés, és amerikai gyártás – mekkora dolgok ezek napjainkban!

Bővebben...

Újdonság: A Vivid Audio bemutatta a GIYA sorozatának legújabb és legkisebb tagját, a G4-et

A Vivid Audio tulajdonosai, Phillip Guttentag és Laurence Dickie maguk is meglepődtek a Giya G3 sikerén. Azzal tisztában voltak ők is, hogy sokan szeretnének egy kisebb méretű Giya-t a közepes méretű G2-nél, valamint a zászlóshajó G1-nél, de még ők sem gondolták, hogy ennyien. A G3 sikerén felbuzdulva úgy döntöttek, hogy megalkotnak egy még kisebb változatot, mely a 2013-as TIAS-on (Tokyo International Audio Show) mutatkozott be, bár a kereskedelmi forgalmazás, csak 2014 tavaszán fog beindulni. Talán nem véletlen, hogy Japánban került sor a bemutatóra, ahol a tágas tereket, csak kevesek engedhetik meg maguknak.

Bővebben...

Új Bowers and Wilkins fejhallgató

A P3 és P5 után a B&W kínálatában először található a fület teljesen körülölelő fejhallgatót. A cég bejelentése szerint a P7 minőségben és külsőre egyaránt high-end lesz. A fejhallgató tervezésénél természetesen a kényelem is fontos szerepet kapott, így hosszú órákon keresztüli viselése sem okoz majd gondot.

Bővebben...

Újdonság: JBL Synchros-ok, az egyszemélyes zenehallgatásért

JBL SynchrosA JBL az IFA 2013 rendezvényen mutatta be a két (S100 és S200) "in-ear" fülhallgatót, két (S500 és S700) "over-ear" fejhallgatót, valamint egy (S300-as) "on-ear" kialakítású fejhallgatót tartalmazó Synchros sorozatot.

A széria zászlóshajója, az S700 anyaga egy ultrakönnyű, különleges alumínium öntvény, a belső rész szövet- és acélháló, melyet bőrpárnákkal borított rész tesz teljessé, fejünk kényelméért.

Bővebben...

Újdonság: Cambridge Audio Minx Xi "sok-az-egyben" médiastream rendszer

Minx Xi a wireless Minx széria legújabb tagja, amely a Minx Go és Minx Air 200 készülékeket egyesíti egy készülékben. A Cambridge Audio újdonsága egy otthoni multimédiás készülék, mely klasszikus analóg (RCA) és digitális csatlakozásai mellett a modernebb elvárásoknak beépített "aptX Bluetooth"-tal, és a nagy felbontású audio file-ok támogatásával igyekszik megfelelni.

Bővebben...

Újdonság: McIntosh lemezjátszó a láthatáron


Már az EU-n belül is kapható a McIntosh Lab. MT5 lemezjátszó, az egyik Stars of CES 2013 győztes.

7495Ł-os árával az MT5 egy Sumikio Blue Point 2 MC hangszedővel együtt érkezik, a gyárban előre beállítva a megfelelő tűerő és antiskating értékekre, túlnyúlással és súlyozással a lehető legtökéletesebben. Ezzel leegyszerűsítve a dolgot egy 'plug and play' lejátszó szintjére.

Bővebben...

Újdonság: A Cyrus bemutatta Signature szériás DAC, előfok és végfok komponenseit


A Cyrus új Signature szériája számos készüléket vonultat fel: egy DAC, egy DAC/előfok és egy monoblokk végfok pár, mindegyik tökéletesre hangolva Peter Bartlett kezei által.

A Signature széria képviseli majd a cég új zászlóshajóit, ami az árakon is meglátszik. A DAC X Signature 2750 Ł, a DAC XP Signature 1950Ł, Mono X 200 és 300 pedig előreláthatólag 1950Ł-os és 2750Ł -os áron lesznek kaphatóak, ezen kívül várható,hogy a késöbbiekben új modellekkel is bővül majd a széria.

Bővebben...

Újdonság: Musical Fidelity V90DAC

A Musical Fidelity 199£ -os árú korszerű V90-DAC–al egészíti ki kínálatát.

A cég közleménye szerint: „nincs szükségtelenül felhízlalva, nincs túlzó csomagolása, benne semmi felesleges, sehol sem. Az egész a valódi, természetes, modern teljesítményről szól.”

Bővebben...

Újdonság: Linn Akubarik aktív hangfal


A Linn megalapulásának 40. évfordulójára készített álló páros 5 utas, és a cég jól ismert Isobarik rendszerére épül. Hátul egy 6 csatornás erősítőt találunk, ötvözve a szintén a Linn által kifejlesztett, Chakra technológiával, és Dynamik elnevezésű táppal.

Bővebben...

Újdonság: két új DAC-kal bővül az Arcam kínálata


Az irDAC június közepén az airDAC pedig július közepén kerülhet a polcokra, mindkettő 400Ł-os áron.
Az airDAc wireless csatlakozási lehetőséget kapott egy ethernet port mellett, valamint hátul egy pár RCA analóg kimenetet is. Belül egy TI 24 bites DAC chipet és egy ultra halk tápot találhatunk.

Bővebben...

Újdonság: Krell S550i

A Krell S-550i integrált erősítő a Connecticut-beli high-end audio cég legújabb készüléke és már kapható is 4998Ł-os áron a különböző hivatalos forgalmazóknál.

275W/8ohm/csatorna, vagy akár 550W/4ohm/csatorna kimeneti teljesítménnyel és szimmetrikus, valamint single-ended bemenetekkel rendelkezik, ezen kívül beépített iPod dock is található rajta és a Krell Theather Throughput eljárásnak köszönhetően egy többcsatornás rendszerbe is beépíthető.

Bővebben...

Újdonság: Focal Easia aktív wireless hangfalpár

Hamarosan a elérhető lesz a Focal újdonsága, a több bemenettel, erősítővel, és wireless képességgel felruházott Easia.

Hangsugárzónként külön hálózati ellátással rendelkezik, és a szeparált kábelmentes Hub-air összeköttetési lehetőségen kívül optikai, koax, normál és mini USB, és analóg (RCA) bemenetekkel is felszerelték, de a Bluetooth sem fekszi meg a gyomrát: így is teremthetünk PC-nk, laptopunk, vagy bármely erre képes eszközünk és hangfalaink között kapcsolatot.

Bővebben...

Újdonság: A Bryston bemutatta a BDA-2 DAC és BDP-2 digitális zenelejátszó készülékeit

Mindként modell már létező típusokra épül (név szerint a BDA-1 és a BDP-1), de elődjeikhez képest jelentős fejlesztéseken estek át.
A 2500 Font árú BDA-2 egy új, 32 bites AKM D/A átalakítót kapott, valamint egy aszinkron USB bemenettel is ellátták a meglévő két S/PDIF, egy AES/EBU, egy BNC és két optikai bemeneti csatlakozók mellett.

Bővebben...

Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.