foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: megújul a Parasound Zdac

A Parasound továbbfejlesztette a népszerű Zdac típusú D/A konverterét. Persze nem forgatta fel - belezte ki (bocsánat a szóhasználatért), csak átnézte, és finomította. Módosítottak a fejhallgató áramkörön, mely eredményeképp nagyobb erősítés mellett is kisebb lesz a torzítás, nő a transzparencia, mely hosszabb távú auditív élményekhez segíthetik jövőbeni gazdájukat. Ezen verziónál egy 6,3-as, és egy 3,5-ös JACK aljzat áll a zenebarátok rendelkezésre. Sőt, Zdacunk ezentúl iOS jelet is képes lesz fogadni Lightning csatlakozás segítségével. 
Parasound ZdacA készülék optikai és koax bemenete 24-bit/192kHz az USB pedig 24/96kHz jelet képes fogadni. A feldolgozás során az összes bejövő információt reklokkolja, és felskálázza 24-bit/422kHz-re. 
A készülék XLR és single-ended analóg kimenetekkel rendelkezik.
Elérhető fekete vagy ezüst színben, és 549 dollár az ajánlott ára...

2014. szeptember.

Zdac inside
Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.