foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: Dynaudio Confidence Platinum széria

A tavasszal rendezett kiállításokon bemutatkoztak, de már meg is vásárolhatók: hasonlóan a korábbi hírünkben szereplő Evidence szériához, a „megfizethetőbb” Confidence-ek (C1, C2, C4, és C center) is Platinumosodtak.
Az előkelőbb szériára hajaz a színvilág is: az alumínium elemek már selyemfényű feketék, a főbb részek esetén Bordeaux; Rosewood; and Piano Black színek közül választhat a leendő tulajdonos – remélhetően talál is megfelelőt. Ami a belsőt illeti, a dánok úgy gondolják, jó munkát végeztek eddig is, ugyanis a 28 mm-es Esotar2 magassugárzó mellett mélyközép hangszórókészlet a 2011-ben megjelent utolsó szériáé, azaz nem változott, ahogy maradt a Dynaudio DDC(Dynaudio Directivity Control) technológia, mely a szoba akusztikájának rendellenességeit hívatott javítani, amolyan passzív módon.
Becsülendő módon, valamennyi darab Dániában készül, ahogy eddig is.
Meghallgató a forgalmazónál, vagy a viszonteladóknál...

2014. augusztus

Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.