foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: McIntosh MHA100 Fejhallgató erősítő!

A cég most dobta piacra története első fejhallgató erősítőjét. A 30 cm széles, 15 cm magas, 45 cm mély jószág nem nevezhető ultrakompakt kategóriának, de ami még meglepőbb, az a 12 kg-os súly. Nem belépő szint, az tuti.

Klasszikus McIntos külső fogad, deprez műszerekkel, meg a többi megszokott finomsággal, ami vagy bejön valakinek, vagy nem (szerintem ennek a jószágnak kifejezetten jól áll...).

McIntosh MHA100 frontOpcionálisan három impendancia tartomány választható, a minél pontosabb hangszóró illeszkedés érdekében.

A PC alapú lejátszás trendjét egy ilyen tradicionális gyártó sem hagyhatja figyelmen kívül. Ennek megfelően a készüléket USB, optikai, koaxiális, és szimmetrikus digitális, valamint RCA, és XLR analóg bemenetekkel egyaránt ellátták. Minden digitális jelet 32bit/192kHz-re skáláz fel, még a digitál-analóg átalakitás előtt.

Kimenetek között a fejhallgató és hangfal mellett, előerősítő csatlakozás is megtalálható.

Mcintosh MHA100 backMcIntosh's Power Guard és Sentry Monitor technológiák révén várhatunk hosszú életartamot és stabil minőséget gépeinktől, de hangfal védelem (soft clipping) is rendelkezésre áll.

Információt egy OLED kijelző szolgáltat, és távvezérlővel is ellátták az MHA100-at.

Íme egy sokrétű szolgáltatással rendelkező csinos központi audio berendezés, ha valakit nem tart vissza az 5000Fntos ár.... Nekem tetszene!

2014. május


Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.